• Mice
    #59
    na mert a csé aztán kibaxott pörgős a rocketarénához hasonlítva:D
    ott nem csoda ha nem tűnik fel semmi. q3ban meg stabil 30at max com_maxfps-sel lősz be de annak meg mi értelme

    a klinikáról meg annyit, hogy menj fel a régi underground 1-el a netre, nézd meg az ottani pro gémerek idejét, tanuld meg úgy menni a pályát, majd ülj egy olyan gép mellé ami 30fps-t produkál aztán majd oltárira megnézem én, hogy egy 10ből national railrev-nél hányszor fogsz hibátlanul végigmenni az s kanyarokon 30fpssel!

    "mi a francért netezel, játszol, tömörítesz és letöltesz egyszerre? Ne bosszants már fel.
    mit ne bosszantsalak már fel vazze! ha most csak egy régi gémről beszélek: (anarchy online(mond6nék értelmesebbet is mint egy mmo, de tavaly nyáron pl. ezen forg.könyv szerint mentek a dolgok)

    franc se fog debilként napi 16-18 órákat ülni mellette és minden item elkészítésének skillpontigényét bevágni és memorizálni. az itemek készítéséhez minden skillből kell xy mennyiség, hogy mennyi azt fejből a developerek se hiszem, hogy tudják ezért felmegy az ember a netre és lenézni, hogy mennyi skill kell. addig meg minek lőjjem ki a gémet h kivárjam a betöltődést minden alkalommal.

    közben meg letöltök igen, mert egy szerencsétlen torrent nem foglal a sávszélből többet mint 10k amilyen smucig a jónép az upload terén. és igen azért töltök le mert a franc fog 4000ft-ot elverni azért hogy a barátnőjével két nap megnézzen valamit egy puccos dolby surroundos helyen. lehet neked van rá pénzed, nekem nincs.

    és igen, közben tömörítek mert menet közben feltűnt, hogy kevés a szabadhelyem és berarozom a dolgokat dvdíráshoz, vagy azért mert msnben kellett vkinek valami v. emailben és ilyenkor minimalizál az ember, hogy ne pazaroljon.bár tudom, néhány pénzeszsák megteheti, hogy forgalomkorlát nélküli netet használjon.

    és igen közben még chatelek is, mert azért mert játszom még nem szűntem meg létezni és próbálok még ha kocka módon is szocializálni vagy pl. megbeszélni kimozdulást itthonról, hogy ne a gép előtt legyek. ha még ezek mellett közben bejön vmi haver akinek nem megy egy programja és átlövi hogy nézzem meg (letöltés többszálon mert egyen lassú húúúúú), majd netán rájövök miért nem megy és gépelgetés helyett screenshotot vagy macromédiás flasht csinálok belőle pár perc alatt,akkor az már húúúdenagyonklinikai eset!!

    mert igen, ezeket amiket felsoroltam mindet valószínűleg csak az abnormális emberek szokták így párhuzamosan csinálni és ettől már hétköznapi embernek nem is lehet őket nevezni!

    mert a hétköznapi ember egyszerre csak egy dologra koncentrál! egy programot futtat! nem eszik szendvicset! és a zsömlét is a parizertől és a vajtól külön eszi, hogy egyszerre csak egy inger érje a nyelvét!

    b+ ezért találták ki a multitaskingot, ha nem tetszik ne használd!

    és "Kurva kényelmes lenne a 4 magtól, ja. Meg ha 3 monitoron, 6 kézzel és 4 szemmel csinálnád, az is kényelmes lenne."

    igen, kényelmesebb lenne mint a mostani kétmonitoros mert akkor nem kéne mindig mindent lenyomni a tálcára és alttabozgatni hanem ablakban futhatna mind és hamarabb észre lehetne venni a változást meg nem kéne mindig a kiswappolnia a dolgokat a fizikai memből mondván háttérben fut tehát nem fontos! igen, kényelmesebb lenne!