• Mice
    #46
    1 - ki beszélt arról, hogy melóhelyen dolgozás meg hogy gépbővítés gémezős dolgozó miatt? egy szó nem volt arról, hogy munkahely sehol, akkor meg minek pattogsz?

    2 - ezzel a f@szsággal meg már a t$k$m ki van, hogy kinek mennyit bír feldolgozni a szeme. látszik, hogy k#rvára nem játszottál még semmivel

    szem, vagy nem szem kib@szottul érezhető h vmi átlag 30 fpssel vagy 60al megy e. ha te ezt nem látod vazze akkor vagy vénember vagy vagy lövöd magad valamivel

    a másik meg - nem az a lényeg, hogy mennyi az átlag fps. a 30as átlag bármilyen be nem kalkulált vinyóműveletnél vagy egyszerre több input lenyomása miatt puffertelitődésnél meg tud zuhanni a gémekben 30 alá rendesen és olyankor sz@rság van. 90ről ilyen esetben meg max 60körülre zuhan..

    a másik meg ezzel a 30as témával. bazze a gémekben sem az van, hogy 30 tök uolyan kép, és ha a 31. más akkor a szem 30as feldolgozása miatt nem látod és nem nyersz vele semmit. ha valami k.gyors autósgémmel v. fpssel nyomod, akkor a mp töredék része megy a player arrébb a pályán 1-4 métert, hogy ilyenkor az elmozdulást hány képkockán ábrázolod/láthatod az nagyon is érezhető. próbálj már meg 30fps-sel autósgémben normális időt menni.
    oltárira nem fog menni és ha kicsit is rákattantál volna bmelyik gémre akkor tudnád ilyenkor olyan érzete van a járgánynak mintha egy buszt vezetnél annyira nem kanyarodik.

    ezt az értéket egyszer vki bevágta egy cikkel az sg-re annó, mint egy tanulmányban megállapított átlagértéket, de attól még k&rvára nem azt jelenti, hogy ez akkor innentől kezdve mkire így igaz és mindenkinek 30as szeme van. ehhez egyáltalán nem kell átlagon felüli gémernek lenni.