• Morden23
    Csak sorban.

Nem vettem meg a FarCry-t, hanem kölcsön kaptam. Érdekes módon a multinak semmi, de semmi köze nincsen a single play-módhoz. Nem azt vitattam, hogy nem szép és nem jó a játék, ha a haveroddal kell egymásra lőni, hanem azt mondtam, hogy ócska volt a féligmeddig nem is létező történet.

HL2 status quo.

Doom3 valóban dögunalmas volt. Amire reflektálni akartam, hogy ott vették a fáradtságot, hogy designerek tömegét nem kímélve megalkottak egy világot. Grafikailag tuti látványosabb a pálmafák tömege, de remélem érzed a különbséget.

Crysis sztori, meg poénlelövés. Hallottál már olyanról, hogy silabus, vagy szinopszis?

Egy trailert tökéletesen lehet egy játékdemo-hoz hasonlítani. Egy demo is "kivágott jeleneteket" tartalmaz, a demo kiadói azon "scene"-eket fogják összerakni, amik állati izgalmassak, különlegesen szépre/jóra/feelingre sikeredtek. Egy vagy több teljes pálya... és szerinted mi dönti el, hogy melyik pálya/pályák kerülnek bele? Már persze, ha nem egy ilyen rushing-időhiány, és kiadják, ami elkészült. De egy multimilliós projectnél ez nem lesz gond.

A warezolást meg arra írtam, hogy általában azoknak az embereknek tökmindegy, hogy mi egy játék végeredménye, akik fogják és letöltik, ha nem tetszik meg töröljük, max. internetidőbe került, az meg úgyis be van fizetve, mert kell.

Amúgy plíííz sírj