• Indigo
    Pfffffff.....

Morden, kurvára fogalmad sincs arról, hogy mi lesz a játék története, mert még arra sem vagy képes hogy fikázás előtt utánanézz! Miért ne lehetne izgalmas a Crysis??!?!? Az alapsztorit már tudjuk (vagyis te nem), lehet hogy kissé klisészerű, de végül majd úgyis csak akkor derül ki ha kijön... Addig milyen alapon temeted a játékot? Én sem vagyok oda a csicsás, játéknak nevezett hulladékokért, ne érts félre, a hozzáállásod nem tetszik, én csak ezen vitázom veled.

"Csak egy a gáz. Nem vagyok hajlandó megvenni egy olyan terméket, amiről 80, de inkább 99%os valószínűséggel TUDOM, hogy nem fog megfelelni az én igényeimnek."

Ez nem gáz... Én sem veszek pl Simset, Doomot, Transport Tycoon-t stb., mert nem felelnek meg az igényeimnek... De ki kötelez téged arra hogy megvedd a Crysis-t? KI kötelez BÁRKIT is arra, hogy megvegye?

"De tényleg, igazatok van. Amikor filmekhez képzett dramaturgok nem tudnak normális, egyedi történetet kerekíteni, akkor valószínűleg a Crysis-ből lesz lebilincselő sztorijú játék, hiszen neeeeem, ez a gagme még véletlenül sem a "tank olyan realisztikus, hogy már kitöri a képernyőt" dologra van kihelyezve."

Tehát egy kiváló grafikájú játéknak nem lehet jó a története? (Mellesleg már az is szubjektív, hogy kinek mi a jó, kinek mi tetszik...) És fordítva, egy jó sztorival rendelkező játék csakis gusztustalanul nézhet ki? Szerintem nem. Sok példát tudnék mondani látványos és egyben jó történettel rendelkező játékokra (pl az egyik kedvencem, a Beyond Good and Evil).
    Egyébként meg lehet hogy tényleg szar lesz, de ezt MOST még ki tudja? (Ja, te már tudod, bocs. Én inkább megvárom a demót és az első értékeléseket.)

"Ellenben srácok! Úgy legyen nagy a pofa, hogy most rakjatok félre 15.000 forintot, és vállaljátok a kockázatát, hogy egy techdemo-t vesztek meg. Ne azzal vageszoljatok majd, hogy "letöltöttem igyér"."

Egy szóval sem mondtuk, hogy feltétel nélkül vaktában megvesszük a játékot... Majd letöltöm "ingyér" a demót, és eldöntöm, hogy ér-e nekem annyi pénzt (erre valók a demók). És senki nem "vageszolt" azzal, hogy majd lewarezoljuk.

Értem én, hogy te eredeti, ötletes, izgalmas, jó történettel megspékelt játékokkal szeretnél játszani... Én is így vagyok ezzel. De nem vagyok biztos abban, hogy a jó grafika miatt lenne minden más rossz egy játékban. Most akkor ilyen alapon leragadhatnánk a Wolfenstein 3D látványvilágú játékoknál, hiszen ahhoz is lehet jó sztorit köríteni, mit foglalkozzunk a látvánnyal, az csak felesleges pluszmunka...