• donpedro
    Beszarás, most meg megint elindult (gondoltam még lefekvés előtt kipróbálom újra, hátha.. és lőn.) :)

Bár a kormányom egy haveromnál van már jó régóta, így csak billel tudtam megnézni, de szerintem annyira nem gáz (bár bőven lehetne jobb). Kormánnyal kimondottan élvezetes lehet, hisz billel is csak az a bajom, hogy nem tudok rendesen korrigálni, emiatt kicsit nehéz egyenesbe hozni az autókat. FFB-vel, online, marha nagy feeling lesz. (Mondom ezt úgy, hogy az LFS az abszolut kedvencem, én voltam a 46., aki anno regisztrálta magát a weboldalukon) :)

Ráadásul szerintem a default setupok se túl jók, bár nem értek hozzá túlzottan, de amikor átállítottam valamit, akkor nagyon komolyan megváltoztak a menettulajdonságok, szóval a setupos rész nem csak dísznek van.

A legrondább hiba a túlzott fékhatás, a vizes aszfalton kb. 50 méterre a kanyartól állóra fékeztem az autót, pedig amikor elkezdtem fékezni még azt hittem el fogok szállni a túl rövid féktáv miatt...

Nyilván ezt is meg lehet szokni, csak nehogy az utcákon is ilyen későn akarjak majd fékezni a pirosnál... :)

Amúgy a grafról már sokan elmondták a véleményüket, nos mivel én elsősorban nem játékra használom a gépet, így a videokártya "csak" egy 7600GST (igaz, húzva + Core2Duo most éppen 2.1Ghz-en és 4 Gbtye ram), így aztán a felbontást lejjebb vettem 800*600-ra, de szvsz így is félelmetesen jól néz ki a játék (pedig 21"-os a monitor), és így legalább szépen röccenésmentesen szalad. Szóval akinek CRT monitora van, az nyugodtan játszhat akkor is, ha nincs atomerőműve, 7600GST-t már 20K-ért lehet venni.