• janos666 #34
    Mekkora kamu már így lehúzni ezt a filmet!
    Én pár hónappal ezelőtt láttam, úgy hogy nem olvastam előtte egyetlen kiritikát sem, és apszolut pozitívan tudok róla nyiltakozni.
    Persze kiemelhető látványbeli hanyagság hogy a vér mindíg úgy ömlik mintha slágból locsolnák, dehát a Kill Bill-nek is megbocsátották ezt a gyermetegséget, pedig azokat a filmeket egyszer sem tudtam végignézni.
    Viszonylag érdekesnek, logikusnak és kerek-egésznek nevezhető a történet is. A szinészek és a játékuk is rendben van (a csaj is rendbenvolt:). Nem értem mit kritizálnak rajta ennyit, ha már ilyen hosszú alázó cikket írnak róla akkor legalább 1-2 hibát illene megnevezni, nem csak üresen ismételgetni hogy szar.

Nem egy nagy film amit 3x is meg fogok nézni, de a vérfröcskölés mennyiségén és minőségén kívül semmi lehúzót nem tudok róla mondani. Nézze meg aki szereti a hasonló filemek, és is csak azért ugrottam neki mert az Undervorld 1-2t imádtam, és valami közel hasonlót vártam. Persze itt a középkorban járunk és lövöldözni nem lehetett, de azért jó volt ez...