Billentyűzet figyelő program, minden amit tudni kell róla.
  • Dj Faustus #180
    "elindítom, és vírusírtom (avast) rögtön vírust, pontosabban spyware-t észlel mégpedig vmi Keylogger cuccost"
    Pontosan milyet?

    " rákattolok h törölje, oké törli a fájlt, játszok, kilépek, újra elindítom, újra ez a probléma"
    Csökkentett módban (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengőt, majd a menüből válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) futtatnál végig kikapcsolt rendszervisszaállítás (Start/(Beállítások/)Vezérlőpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve) mellett futtass teljes vírus és kémprogramkeresést és -irtást.

    A legcélravezetőbb persze az lenne, ha mindezt vírusmentes környezetből (Linuxos Live CD-ről vagy másik, vírusmentes Windowsos gépbe átrakni a rendszervinyót és ott végrehajtani vírusirtást).

    Esetleg le tudnál futtatni (nem csökkentett módban, de a rendszer-visszaállítást kikapcsolhatod) egy Hijackthis nevű segédprogramot? A "Do a system scan and save a logile" gombra rákattintva kapsz egy naplóállományt, amit leellenőrizhetsz az alábbi oldallal (amelyik mellett kereszt van, az a programban kijelölendő és fixálni kell), de bemásolhatod nekünk is és talán tudunk specifikus segítséget adni.