• Lombardini
    #98
    Petrov visszatér a válogatottba

    Stilian Petrov rendezte nézetletérését Hristo Stoichkov szövetségi kapitánnyal, véget vetve önkéntes visszavonultságának. Újra csapata rendelkezésére áll, segítve őket kijutni az Euro 2008-ra.

    Petrov 2006. Október óta nem játszott Bulgária nemzeti 11-ében a Luxemburg elleni meccs óta. Most azonban, hogy a nemzeti legendával, Stoichkovval zöld ágra vergődött, már ott is lehet Albánia ellen szerdán.
    "Három hete találkoztunk," mondta a 27 éves középpályás. "Őszinte beszélgetés volt azzal a konklúzióval, hogy a válogatott fontosabb, mint Hristo Stoichkov és Stilian Petrov. Kompromisszumot kötöttünk. Mivel az Aston Villa támogatását is élvezem, így Albania ellen már játszhatok is Szófiában."
    Bulgaria a G csoport másodikja 8 ponttal, és csak 2-vel Hollandia mögött.


    Bellamy érkezhet nyáron?

    A Sunday Mirror értesülései szerint Martin O'Neill a Liverpool ‘golfozójára’ Craig Bellamra hajt.

    A Villa a wales-iért már a januári átigazolási időszakban is bejelentkezett, és habár a Pool elutasította az ajánlatot, az a hír járja - visszatérnek a felek az év végével. Eszerint Bellamy egy év után távozhat az Anfieldről, miután a Blackburn csapatából 6 millióért igazolt oda.
    De hogy a Villa számára még mindig érdekes célpont lehet-e John Carew, Shaun Maloney és Ashley Young leigazolása után az több mint kérdéses…

    forrás: Aston Villa magyar szurkolói oldal