18 Wheels of Steel Haulin
-
billyjack #8293 Sziasztok!
Már 1 éve kezdtem el játszani az Élet 18 keréken játékot, illetve a Hard Truck-ot, még az alap 1-es játékkal, de immáron a a 2-es verziót nyúzom, ahol helyszínként vagy a keleti partot, vagy a nyugati partot, vagy a sziklás hegységet lehet választani. Biztos ismeritek?! Na nem szeretnélek itt most untatni beneteket, csak azt szeretném mondani, hogy nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, ezen belül is erre a topicra. Megdöbbentem, hogy létezik olyan is mint Pedal to the Metal is meg ilyen is, mint ez a Haulin. Ezeket nem ismerem, de ahogy nézegettem és olvasgattam is, sokkal szebbek a garfikák, de a leírásotok, valamint az állandó kérdéseitek alapján számomra lényegesen bonyolultabbnak tűnik mind a játék szerkezete is és a menete is. Jól látom ugye?
Sok gondot, problémát olvasok, de olyanokról, hogy itt mik a tarifák, milyen sebességeket lehet elérni, vagy bármit, ami a játékról szólna, olyanokat nem igazán olvastam. Írnátok erről is egy kicsit?
Letöltöttem ugyen ezt a Haulin verziót, itt van a gépemen, de nem merem telepíteni, mert csak azt olvasom, hogy nem jön be rendesen, meg lefagy, meg ez vagy az nem jelenik meg rendesen, meg nincs is magyarosítva, meg csupa olyan nehézséget, amit én nem tudnék megcsinálni benne. De azért érdekelne mégis. Egyáltalán XP alatt fut? Mert valami win98-at olvastam az előbb.
Köszi minden megosztott infót előre is.