18 Wheels of Steel Haulin
  • dzoli93
    hi.haverom talált haulinhoz mp-leírást meg videót.ha valaki letudná fordítani megköszönném!

Multiplayer První kachna? Aneb: smát se èi plakat... Haulin Power Mod version 1.0 Alpha Nápad udìlat multiplayer je rozhodnì skvìlý. Ka¾dý z nás si urèitì umí pøedstavit hodnì vìcí, které by se do hry mohli implementovat, nové hratelnostní prvky, výzvy... Mo¾nosti spolupracovat ale i soupeøit... Já bych si napøíklad pøál aby se jednalo o jakési MMO se servery pro nìkolik desítek hráèù, kteøí by se potkávali, soupeøili spolu o lep¹í firmu s vìt¹ími výnosy èi poètem øidièù. Klábosit by mohli pøes mikrofon a tak by ka¾dý s rychlej¹ím pøipojením hledal nìjaký èeský free server (napøíklad s mapou èeské republiky), kde by odstartoval svou kariéru... Ov¹em po té, co jsem objevil video, které onen multiplayer mìlo prezentovat, vrátil jsem se do reality a uvìdomil si, ¾e pøec v krásnì vymodelované Americe budu asi napoøád jezdit sám :(. Ve videu toti¾ vidíme pouze menu hry a pohyb my¹í pøes nová tlaèítka: Multiplayer a Map Choice, doprovázený s pøeblikáváním grafiky, které nejspí¹ zpùsobuje amatérský zásah do zdrojového kódu... Bohu¾el