Indigo#34
"nem lehet eléggé/teljesen testreszabni a kinézetüket, nincs rengeteg hasznos plug-in (ez a kettő Operára is igaz)"
Operát te mennyi ideig is használtál? Jahh, hogy egy percig sem? Mert egyenesen ez következik a hozzászólásodból. Az Opera kinézetének testreszabhatóságát semmi nem múlja felül (lagalábbis azon browserek közül amiket én ismerek), de a ff meg sem közelíti az Opera szintjét ilyen tekintetben. Milyen pluginok hiányoznak neked az Operából? Nekem semmi olyan, ami csak ff-on létezik.
A Widgeteket nézegettem, azok közül (egyelőre) semmilyen értelmeset nem találtam, ráadásul erőforrászabálóak. De nem kell használni, ennyi.
A beépített torrent kliens nem nagy szám, de nem is rossz megoldás, ha nem vagy hardcore-os torrentező...
A beépített e-mail kliens szintén elegendő lehet sokaknak, bár én azt nem használom, a beépített rss olvasót viszont igen. A magic wand-et szintén az itthoni gépemen.
És utolsóként írom, de nem utolsó szempont, hogy az Opera még mindig a leggyorsabb böngésző (legalábbis ez a tapasztalatom).
Szokni kell az tény, de szerintem aki elég sokat netezik, és egyszer rákap az ízére, hogy mennyire testreszabható és "kézhezálló" böngésző, az nem fog többet ff-ot használni.