"teljesen testreszabni a kinézetüket, nincs rengeteg hasznos plug-in (ez a kettő Operára is igaz)"
Hát az első nem igaz, bár nem is tudom miért lenne baj, ha igaz lenne. Aztán meg operához minek plugin? Szinte minden szükséges dolgot alapból alapból tartalmaz. Amúgy milyen plugin kell állandóan a firefox felhasználóknak? :D én operába ma raktam be az első pluginemet 1 klikkel, mert mindent magától csinált, azért, hogy irc-n lehessen a szöveget formázni. Ezen kívül mire van szükség?
"(Opera 9-ben mi volt a hangoztatott újdonság? Torrent-támogatás? Bruhahaha. Widgetek? Haaahhahaha)"
"Az Opera 9 legfontosabb újdonsága azonban mégis az, hogy Presto nevű motorja kompatibilis a Web 2.0/AJAX szabvánnyal; Opera 9 elboldogul az SVG 1.1, a Canvas, az XSLT 1.0, az XHTML, az Xpath 1.0 és a WebForms 2.0 szabványokkal."
csak ennyi az újdonság...
Én mondok érvet miért ne ff. Egyáltalán nem gyorsabb (lehet hogy dialuppal igen, de mással nem), instabil, biztonságossága is kamu(tapasztalat) bár valamivel biztonságosabb mint az ie, semmit nem tud szarrá kell pluginezni, hogy tudjon valamit. Pár hónapig használtam (amíg beleépült egy spyware), szóval tudom miről beszélek :) semmi okom nem volt rá hogy szeressem, mert semmi különlegeset nem tudott, csak biztonságosabb volt mint az ie, ezért a spyware után nem is foglalkoztam vele többet.