• Equ
    "Ha tényleg foglalkoztál vele 2 évet nem tudsz egy rahedli linket adni a témárol? "

nem, nekem könyveim vannak a témában, nem tudok linket adni. ill ms-os implementációban tudnék, de minek... Ha ennyi idő alatt nem néztél meg utána, hogy mivel fürödtél be, akkor még én erőlködjek neked?

"Én eddig AD-rol nem halottam csak LDAP-rol éés , akkor már hülye vagyok ?"

Hát a témában azt kell mondjam hogy igen. Most leszámitva azt a tényt, hogy az LDAP az AD-nak egyetlen elérési módja a fél tucatnyiból - ismétlem nem a tudásának, csak egy elérési módjának - mégis, hogy a fenébe gondolod, hogy nagy arccal nekiállsz megkérdőjelezni amit irok, meg bedobálsz értelmetlen linkeket, úgy hogy saját bevallásod szerint azt se tudod mi az az AD? Élvezed, ha nyilvánosan hülyét csinálsz magadból vagy mi? Mert hogy ezzel nem téritesz meg senkit se linuxra se másra az biztos, csak azt éred el vele, hogy esetleg olyan témában is inkompetensnek néznek, amihez történetesen értenél... (ez éppen nem az a téma)

"Valamint, hol látod, hogy azt irtam MS rosz?"

nos azzal, hogy nagy arccal nekiállsz engem kérdőre vonni, hogy ugyan mitől jobb a ms rendszere nagyvállalati környezetben, meg hogy a levegőbe beszélek, mikor tucatnyi felhasználási módot irtam és konkrét példát, amire azóta sem tudtál válaszolni, ezzel a szememben, csak csatlakoztál a nulla szakmai hozzáértéssel rendelkező linux hittéritőkhöz.

"KONKRÉT PÉLDÁT MONDJ!"

olvass vissza, te szerencsétlen, az egyedi fejlesztésű alkalmazások központi menedzseléséről, az egységesitett rendszer monitoring-ról és még tucatnyi egyéb példáról amiket már leirtam. Ha nem tudod ezeket felfogni, akkor meg hagyjuk az egészet, keress másik témát amihez érdemben hozzá tudsz szólni.