• Equ
    "Javasolt irodalom esetleg?"

google-t eléred? a technológiák nevét leirtam és kiemeltem ezek nem ms találmányok...

"Megyek perelni az egyetemet, hogy programozni képeznek és nem nagycéges MS rendszergazdának OKÉ?"

örülök, hogy igyekszel azt kommunikálni, hogy "nagycéges" környezet csak MS alapokon futhat, de ez még énsem állitottam. Bár látom nem fogod fel, de leirom utoljára: A KÖZPONTOSITOTT MENEDZSMENT ÉS MONITORING NEM MS TALÁLMÁNY!!!!
    Felfogtad?

"Eddig összefoglalva mondtál egy csomó általános blablát "

LOL, én mondtam blablát?
    Te dobtál be teljesen értelmetlen hülyeségeket és kiderült, hogy azt se tudod, hogy nagy vonalakban miről szól az egész, de már jött a fröcsögés, hogy a linux tudja...

Ismét azt javaslom, előbb legyél tisztában miről szólnak ezek az informatikai alapfogalmak, aztán gyere hittériteni. (azt már csak halkan jegyezem meg, hogy az se ártana, ha nem csak könyvből olvasnál ilyen nagyvállalati rendszerekről, hanem mondjuk lehúznál a tervezésükben és üzemeltetésükben jópár évet mint én és csak utána lenne ilyen konkrét véleményed, hogy melyik rendszer mit is tud)

"ha ellenséges vagyok kicsit az csak azért van, mert nem okítasz hanem fikázol."

nem is áll szándékomban megtanitani senkit informatikai alapfogalmakra, csak leirom, hogy közöd sincs a témához és akkor akarjál embereket meggyőzni meg linux hittériteni a témában, ha tudod is hogy miről beszélsz.