A cigókról annyit, hogy lekurvázták a 6 hónapos terhes feleségemet a strandon és kicsin múlott, hogy nem vágták fejbe, mert visszakérte tőlük az egyébként kérés nélkül lenyúlt 1,5 éves gyerekem játékait. Tudod, Hunnenkoenig, vagy mi a tököm a neved, ha kint élsz, több ezer kilóméterre innen, ne oszd itt az észt. Nem itt élsz, nem tudod, mi van itt.
A másik Gogo27 akitől kihullik a hajam. Olyan szempontból magunknak köszönhetjük, hogy nem fostuk össze magunkat mint a románok és ugrottunk át a másik oldalra, így a történelemben immár sokadszor a vesztes oldalon voltunk. Ha már ekkora ász vagy, akkor azt a mondást is biztosan ismered, hogy "Jajj, a legyőzöttöknek". Nos, ez történt velünk, nem más. Én olyan nemzetközi cégeknél dolgoztam és dolgozok, akik a környező, Közép-Kelet Európai országokban dolgoznak. Elmondom mi van: a csehek meg a szlovákok utálnak minket és lenéznek. Pozsonyban végignéztem, ahogy a szlovák neonácik magyarellenes plakátokkal felvonultak, 1(!) rendőr kiséretében. Érdekes, azt tanítják nekik, hogy csak 500000 magyar él ott. Akkor mitől fosnak? Attól, hogy tudják, történelmileg nem az ő földjük, ahol meresztik a seggüket.