• RealPhoenixx
    Junior17, Lazly, Irkabirka:

Vegigolvastam a cikket, es ha tudomasul veszitek, ha nem, de vegso fokon politikai indittatasu ez az egesz, megha kozvetve nem is.

Amit irtam, azt pedig rautalas volt, de nem szamit ha nem ertitek.

Ha pedig a rautalas erdekel, akkor ezt a most kovetkezo reszt is elolvashatjatok, ha nem akkor nem.

Onkormanyzati valasztasok:
    Az MSZ(hmmmm..)P nem banja hogy a nepszerusege csokken es vesztenek az onkormanyzati valsztasokon tobb okbol kifolyolag:
    - bezarnak egy rakat onkormanyzatot amugyis, koltseg csokkentesi cimszo alatt
    - sorfalat huznak a kormany, es a nep koze, csak ezt eppenseggel nem sokan veszik ezt eszre

A sort ragozhatnam, de folosleges, aki itt pontot erdemel, az Bokonon.
    *Bokonon: orulok hogy bar kevesen, meg itt az SG forumokon is, de legalabb a te szemelyedben illetve hozzaszolasodban is olyant lattam, amely tanusitja, hogy nehanyan vannak akik a sorok mellett a sorkozoket is veszik*

Mellesleg pedig ennek az egesznek a hatasa vegso fokon igyis ugyis az lesz, ami mar nehany eve elindult, de csak uttoro jelleggel, s csak kissebb sikerekkel, vagyis a media birodalmak reformjat akarjak az emberek elinditani, de ha ez nem fog sikerulni, akkor uj, rugalmasabb es hatekonyabb mediumok fognak szepen teret hoditani, a regiek anyagi forrasainak hasznat megcsapolva, etc