Triturus#67
láttam... szólnék 1-2 szót de senkit en tántorítson el attól hogy megnézze, valamint mondom nem azért mentem a moziba hogy kifikázhassam, az 1 a kedvenc filmem
Nos nem is igazán tudom mit mondhatnék, a film maga rohadt jó (szerény véleményem szerint legalábbis). Nem állok neki sorolni a pozitívumokat mert lelőnék a filmből jópár jelenetet, így csak azt írom ami kifejezetten nem tetszet… legalábbis a leginkább nemtetsző dolgot:
Nézem a filmet jön egy olyan fordulat a vége felé ami szerintem tökéletesen elrontja azt ami miatt az 1 sikeres volt és a 2nek is ez adta meg a sava borsát, rögtön utána jön egy másik fordulat húha újra remény. Felcsillanó szemmel bámulom a vásznat és hopp vége… és a történet összes főbb szála, sőt a legfőbb is befejezetlenül marad, jó rendben hogy bejelentették lesz folytatás nade nem 1-2 hónap múlva, hanem majdnem egy év!
Ja és igen szerintem az egy jobb volt…
végezetűl: Szerintem a filmet inkább karib tenger kalózai 1/2 nek kéne nevezni mert kb úgy jött le mint valami 2részes sorozat első része (persze minden filmben vannak ilyenek ami folytatásra utal lásd pl az 1ben a majmot de itt egy akkora bődületes dolog van benne hogy ez cemétség már)