• Morden23
    #79
    És vannak más helyek, ahol fehérek ölnek halomra megint másokat (akár fehéreket, akár színesbőrűeket).
    Kurva sok igazság lenne a dolgokban, amiket mondasz, ha nem mindegyik valami rosszabb fajta televíziós sorozat aktuális részeként jelenne meg. Ha egy fehér kinyír egy feketét, akkor faji bűntett, ha egy fekete kinyír egy fehéret, akkor meg genetika.

    Hát hogy mind a kettő közröhej, az is tuti. A "niggerekkel" az volt, hogy sokminden a geológiai adottságoknak köszönhető. Pl. ne várd el, hogy a sivatagi busmanok mesteri hajósok legyenek.
    Amúgy ha már itt tartunk, akkor a kínaiak elég sok mindent feltaláltak már akkor, amikor nálunk még Aranybulla sem volt. Petárda, lőpor, szénnel ötvözött acélpengék (jó, ez konkrétan a mongoloknál volt, nemes egyszerűséggel az izzó pengét beelszúrták egy fogolyba vagy hasonló szerencsétlen komába), tengerjáró hajók, sárkány. Azok meg koszos sárgák, és nekik is alacsonyabb az IQ-juk?
    Nem azt mondom, hogy legyen mindenki pacifista, és ölelkezzünk össze, de Chris05nek abban igaza van, hogy nagyon sok mindent a társadalom testrál rád. És ugye, ha neked 100 ember a környezeted (a világ), és mind a 100 azt mondja, hogy te egy bűnöző vagy, akkor az már tökmindegy, hogy te mit gondolsz magadról.