• assdf
    Ez nem ellenpélda. Szépen bemész a belügyminisztériumba, és elkéred tölük a papirokat, hogy a jelenleg köztörvényes büncselekményekért ülő(lopás,rablás hasonló) rabok hány % roma. Meg fogsz lepődni, tendál a 80% felé. Na most ez azt jelenti hogy 100 büncselekmény közül 80at romák követnek el, többségében nem romák ellen. Na most én még gyakorlatilag nem olvastam olyat internetes hiroldalokon, hogy roma származású fiatalember kirabolt egy nem roma származású fiatalembert. Pedig 100 büncselekményből 80nál ez a helyzet. Ráadásul ha figyelsz, látod milyen finoman fogalmaztam, roma származású fiatalember. Ha meg is jelenik a sajtóban valami, akkor ott szintén igy fogalmaznak.
    Ellenben ha ne adj isten egy évben egyszer egy magyar fiatalember kirabol egy romá származásut, akkor mutatom a példákat a sajtóbol hogy ez hogy jelenik meg:
    Neonáci, fasiszta csoportulások (1 fő) megverték és kirabolták x.y ártatlan kiskorú szerencsétlen roma származású fiatalembert (19 éves több rendbeli rablásért körözött 120 kgos).
    És ezt még lehetne variálni.
    Erről kéne beszélgetni szerintem.
    Hogy félreértés ne essen: én nem pártolom a neonácikat és a hasonló nézeteket képviselő embereket, DE azért nem ártana beszélgetni a másik oldalról is, főleg amikor rendőrségi adatok vannak róla. És nem homokba dugni a fejünket mert ebből csak az fakad, hogy a helyzet elmérgesedik, és a végén már tökmindegy lesz hogy ki a hibás.