BiroAndras#85
"1600 ban is ugyanúgy aliased vektorok vannak, csak apróbbak a pixelek, de azért még ott is igen megláccik a különbség AA-val és nélküle."
Igen. De nem annyira látszik, így kevésbbé zavar.
"Hát shadows, bump, hdr, dinamic lights, adaptive antialiasing... és nem utolsó sorban a ugyebár, a shaderek. ;)"
Ezek nem mindíg kikapcsolhatók. Egyébként meg az AA kivételével minden maxon van. Persze nem egy csúcs grafikája van a játéknak.
"Mittellél xD?! Hogy lehet abból kinőni, és mitől korhoz kötött egyáltalán? Ha egy játék megtetszik akkor fuggetlenül attól, hogy már öregedsz, ugyanojan élvezettel fogod tolatni. én is dolgozom, lassan családalapítás stb, de egy jót játéktól, akár a haverokkal együtt mindíg felfrissülök és boldog leszek."
Nem mondtam, hogy nem játszok. Csak már nem a játék körül forog az életem, és nem napi 10 órát nyomom. Vagyis nem vagyok HCgamer.
"ha igaz amit dev odapöccintett, akkor érdekelne, hogy melyik is az a cég, és milyen tipusú munkahelyet töltessz be? (esetleg kérdezd meg a főnököt, hogy szükségük-e van egy 2d-3d grafikusra, modellezőre, animátorra ;)
Ja igen és, hogy RTS-en kívül fejlesztetek valami mást is, vagy legalább van tervbevéve"
Ilyenekről nem beszélhetek. Illetve annyit mondhatok, hogy programozó vagyok.
Állásügyben keresd meg a nagyobb játékfejlesztőket. Elég nagy a mozgás, úgyhogy szinte folyamatosan vesznek fel embereket.