"Hát ez nem így van, javaslom nézd meg hogx megy."
nem trippelek tapasztalatból mondom, éppen teszteltük is egyszer poénbol a haverokkal, szal te nem tudod jól :)
"ez sem igaz, mert akkor sem zuhannak le ha nincs lőszerük"
dehogynem, próbáld ki, ha nincs tér ahova bombázás után visszarepülnének akkor lesiklanak a földre és kampó, az más tészta ha van másik üres tered, de ez nem mindíg adott :)
"És meg lehet csinálni élő ellenfél ellen, mert nincs mivel támadnia :) ugyanis nagy hatótávolságú páncéltörő fegyverek+ légvédelem, ami gyalogság ellen is véd mindent lezúz :)"
Próbáltár már közébbük robbantani :), igen meg tudja ijeszteni a biztos védekezőket (talib rulez :)
"Szoktam ember ellen is, de az AI-val kapcsolatban nagyon el vagy tévelyedve, vagy csak sima generalst próbáltál :), merthogy bár nemnagyon taktikázik, de csal és folyamatosan ontja magából az egységeket, akár a legerősebbeket is."
Zero Hour felpeccselve persze, és tudom hogy csal, de ez meg van engedve neki mert buta (csak AI) és nagyon túl lehet járni a scriptjein. Sokkal könnyebb megszivatni mint az embert. PL több brutál enemy-t is símán bevállalok neked (próbáltam maximumot is, hát volt hogy bejött, de daráltak is soxor rendesen) de 2-3 ember ellen egy magam már kegyetlen meggondonám, hogy mernék-e. Ha értik a dolgukat akkor biztosan nem.
"Nem fogom érezni, mivel az emberi szemnek vannak bizonyos korlátai ;)"
De ezek a határok nem 85 hrz-nél húzódnak, még az átlag ember is megérzi a 85-100ra válltást, nem hogy egy "vén gémer"
"Amúgy nem zavarja a képminőséget, egy sötét üveg amúgyis csak sötét képet tudna eredményezni, de hát a fényerőt meg lehet szabályozni :)" ezt csak poénnak szántam :D , persze hogy nem zavarja, hogy is nézne az ki :)