• Max Damage
    Nincs tárgyi tévedés, nézz utána... Abban igazadd van, hogy az Intel procikra való átálláskor a piaci részesedése visszaesett, majd stagnált, azonban ismét elkezdett növekedni!!!

Figyelj magánügy hogy mi érdekel téged és mi nem! Igazából annak a reményében írtam, hogy megfogod cáfolni mindegyik pontot amit felhoztam a mac mellett :) De nem történt meg...

Egyébként ebben is igazad van, számomra nincs szükség win emulálásra, mivel minden program ami kell a munkámhoz elérhető mac-ra is, elvégre is grafikai feladatokhoz és webprogramozáshoz megvan minden ami számomra szükséges... :) De gondoltam mondom, mert tényleg elindítható minden rajta, csak emulálni kell...

Amúgy nem vennék soha Win Licenset... Nem éri meg az árát... Egyedüli MS termék amit tényleg szupernek találok az az Office csomag, de igazából az is jobb egy kicsikét Mac-en, még akkor is ha van egy állandó lemaradás a winen megjelent programcsomag mögött...!

De most őszintén válaszolj ezekre a kérdésekre légyszives!
    - Szerinted egy átlag felhasználó (aki még programokat sem tud feltelepíteni, örül ha nem töröl le valamit véletlenül, és úgy használja a gépet ahogy feltelepült a rendszer) hol van nagyobb biztonságban, melyik rendszeren: Suse/UHU Linux (ezeket adják néha az újonnan vett gépekhez azért legyenek ezek), Windows XP, Mac-OS X???
    - Egy olyan személy aki már telepítget cuccosokat, de tűzfalról, vírusírtóról nem hallott még soha, illetve nem tartja fontosnak... Ez kb. az ECDL-es emberke szintje.... Melyik rendszer neki a legbiztonságosabb?
    - Egy olyan személy aki már ad a biztonságra valamennyit! És talán már eltud rugaszkodni az IE-től... Melyik rendszeren van a legnagyobb biztonságban?
    - Egy szakember, aki már be is tudja állítani az alatta használt rendszert, na ő melyik rendszer választja többnyire szerinted ha biztonságra megy?