Equ, lehet hogy 3%, de folyamatosan nő, mivel szép lassan megunják az emberek a PC-ket, amikkel csak gond van :)
Amúgy meg Equ, de most komolyan... Nekem van PC-m és Mac-em is... Akkor most érvelj nekem az ellen,t hogy miért Mac-et veszek megint, mikor a "Windows annyival jobb, és annyival elterjedtebb, és ... a Mac ugyanúgy törhető, sőt szeritned az egyik legkönnyebben törhető rendszer"? Elárulom, hogy ne mondd azt hogy azért mert mac-szállot vagyok, azért kérlek, mert:
- Problémamentesebb (gyorsabb boot, csak professzionális programok, amik nem kúrják el a gépet (mint windowson majdnem minden), mert nem lassul az OS minél több minden van fenn, mert nem kell újratelepíteni, mert nem kell mindenben kicserélni az alap programokat mert nem érnek semmit, kisebb adatveszteség, stabilabb rendszer, stb...)
- Mindenre használható! (igy vagy úgy minden elindul, és nem érdekel ez az emulációs duma, de elindul és megy, pl. winen életben nem fox használni csak maces programot!)
- Nagyobb biztonság! Tudom szerinted kisebb, meg jössz hogy csak 3%, és 40-sével foltozzák, DE: a Mac soha nem volt tömegtámadás célpontja, nem kell feltennem ilyen meg olyan irtókat csak hogy 1 hét után ne dögöljön meg a rendszer, hanem alapból akármeddig megy, nem kell félnem attól hogy bármi megtámad... Arról nem is beszélve hogy tudom azt mondod, hogy ha nem kb. 3% lenne, akkor több vírus lenne, de valamit ne felejts el! Azt hogy kb. annyi és kevesebb vírus van, és kevésbé nyilt célpont, azaz BIZTONSÁGOSABB, ha tetszik ha nem!