Logitech G25
  • zoolee
    #1
    Na ja nem láttam ennek fórumot ezért nyitottam 1 et.

    A Logitech az E3 (Electronic Entertainment Exposition) kiállításon bemutatta eddigi legfejlettebb, PC játékosoknak szánt kormánykerekét, a Logitech® G25 kormánykereket. Az új termékkel a lehető legéletszerűbb autóversenyzésben lesz részünk otthon. Amatőrök vigyázzatok: a korlátozott példányszámban készülő G25 hátborzongató valószerűsége különösen derült és rémisztő pillanatokat is okozhat!





    A vállalat extrém teljesítményű, számítógépes játékhoz készült, G-sorozatú termékcsaládjának új tagja, a Logitech G25 kormánykerék olyan kiemelt szolgáltatásokat nyújt, amikkel eddig csak speciális, egyedi gyártású, többezer dolláros autóverseny-szimulátorokban találkozhattunk.



    Ilyen például a hat sebességes váltó és a kuplungpedál; a két darab, nagy nyomatékú force feedback motor; a 28 centiméteres kormányátmérő vagy a teljes 900 fokos elfordulás. A kormánykerék, a pedálok és a váltó is olyan különleges minőségű nyersanyagokból készül, mint a rozsdamentes acél és a bőr, így az eszköz egy igazi versenyautó pilótafülkéjének belsejét idézi.

    "Játékosainknak segítünk hazavinni egy igazi versenyautót." - mondta Ruben Mookerjee, a Logitech interaktív szórakoztató részlegének marketing-igazgatója. "A G25 kormánykerék a gyakorlott játékost olyan helyekre is eljuttatja, ahol azelőtt még soha nem járt. Egyszerűen elfelejti majd, hogy a számítógép előtt ül, és egyszerre az Indianapolis, a Monza vagy a Brands Hatch pálya rajtvonalán találja magát."

    A Logitech G25 kormánykerék a vállalat első olyan terméke, ami hatsebességes váltókart kapott. A váltót lenyomva még hátramenetbe is lehet tenni. A versenyzők gyorsan átkapcsolhatnak bármelyik sebességfokozatba, ha egy kanyarhoz érve lassítaniuk kell, vagy abból kiérve újra gyorsítani. Nem kell többé a fokozatok között egyesével lépkedni, sem azon izgulni, hogy az automata váltó eltalálja-e az adott helyzetnek legmegfelelőbb fokozatot. A tartozék kuplungpedállal az eddiginél sokkal összetettebb vezetési technikákat is gyakorolhatunk.

    A Logitech - aki eddig bármely más vállalatnál több force feedback kormánykereket adott el - most a G25 játékvezérlő kormánnyal bemutatja a szakma első dupla motoros meghajtású force feedback mechanizmusát, ami a korábbiaknál erősebb és pontosabb erővisszahatást reprodukál. A második motornak köszönhetően az egyes irányokba ható erők sokkal valóságosabbak és egyenletesebb eloszlásúak. A játékos így az út egyenetlenségeitől kezdve az ütközésekig mindent érzékelni fog. A kétmotoros rendszer további előnye, hogy más megoldásoknál sokkal halkabban működik.

    A Logitech G25 Racing Wheel kompatibilis olyan jelenleg kapható játékprogramokkal, mint például a GTR GT Legends, a Live for Speed és az R-Factor / és tudtommal a Street Legal :D /. Ezeken kívül számos más PC-s autóversenyző játék van fejlesztési stádiumban. A kormány ugyancsak használható azokkal a PlayStation®2 játékokkal, amik együttműködtek a korábbi Logitech force feedback kormányokkal, például a Logitech® Driving Force™ vagy a Logitech® Driving Force™ Pro termékekkel.

    A korlátozott példányszámban megjelenő Logitech G25 Racing Wheel októbertől kezdve lesz megvásárolható a www.logitech.com internetes áruházban, valamint egyes viszonteladóknál az Egyesült Államokban és Európában. Javasolt fogyasztói ára Európában 299,99 euró.


    szerző: hírszerkesztő

    http://pcforum.hu