• D0C
    Te Unreg, az a probléma, hogy egy csürhét próbálsz az emberi viselkedésre rávenni. Nem fog menni. Ezek mind a Xbox365.hu-ról vannak és ha meglátják Dzsont, azonnal összeszaladnak és kollektíve átvonulnak a SG-re, ahol az a menőbb, amelyiküknek mocskosabb a pofája.
    Érdemes szemezgetni a xbox365.hu fórumáról, ott ez a stílus megy, és ami a legszomorúbb, senki nem szól rájuk, annyira megszoktt.

Tanulságos, az egyikük lefejezné, a másikuk a kezét vgná le, a harmadik sziériába küldené, a negyedik csak simán köcsögözik:

19:47 CzG
    Én csak a kezeit vágnám le. Ne tudja többet kontrollert meg a farkát markolászni.

19:45 kerryking
    szerintem raboljátok el dzsont, vágjátok le a fejét, vegyétek fel videóra (símaszk legyen rajtatok) a felvételt küldjétek el az rtl klubba, a fejét pedig martinnak,

19:39 CzG
    Crockett:Persze, hogy nem kell félteni. Bárkinek megmerem mondani a véleményemet. Ez a gyökér nem érdemel mást.

19:32 RadioStar
    Komolyan mondom az ilyenek nagyon fel tudnak idegelni amúgy higgadt vagyok de ez...

19:29 Crockett
    Köszi.Hú banyeg itt aztán van minden.Téged sem kell félteni ahogy olvastam.

19:29 RadioStar
    CzG: felavathatná a boxerom

19:28 CzG
    Radio Star: Hát esetleg ellehetne menni az 576 irodájához és ott megvárni egy kis baráti csevejre.

19:24 RadioStar
    hé nincs erről a dzsoni ról vmi konkrét információ mert látom meg akar murdelni

19:17 RadioStar
    Na most megmondtam neki

19:15 RadioStar
    Hé emberek megint itt van dzson már vagy két hete nem hallottam arról a buziról

19:04 CzG
    Crockett:Nem olvastad el azt amit kilinkeltem? Mármint a hozzászólásokat. Ott megtalálhatod ennek a kis buzinak a legújabb megmozdulását is.

18:36 Mike65
    el kéne küldeni szibériába az ilyeneket

18:34 CzG
    Igen. Végül is ő a fönöke ennek a buzinak.

18:33 Crockett
    Martin?Az 576-Ból?

18:30 CzG
    Viszont jó lenne ha végre martin az agyához kapna és kirúgná ezt a köcsögöt. Az az ámokfutás amit művel jobb helyeken azonnali kirúgást érne.

18:23 CzG
    Ja és mi a legdurvább? Még megis védi egy-két állat. Nem értem ezeknek a lelkivilágát.