Na öcsém (mindenkinek aki "birkázik" vagy "fejbelövetne", vagy esetleg magát) elnézést, hogy aki ilyen módszerrel vet véget a saját életének azt nem tudom egyáltalán tisztelni, akár ki is volt. Szerintem rettenetesen önző megoldás. és a családjára nem gondol, esetleg a szeretteire? Vagy esetleg úgy gondolta, hogy gondjai csak neki voltak, és hogy a másnak piskóta az élete? Minknállunk (proliknál) is mindennaposak a gondok még sem gondolkodunk ilyen gyerekesen, és ha már a saját életét semmibe is veszi akkor legalább próbálja a körülötte lévőkét szebbé tenni. ó, de sz@r az élet, sok a probléma meg is lehetne oldani őket...de inkább fejbelövöm, az sokkal egyszerûbb! Micsoda egy gondolkozásmód? Hát szóval...
De tegyük fel, pl a szüleidet is, keményem dolgoznak hogy meglegyen a napi betevőtök, de gondolnának egyet, és puf-puf fejbelőnék magukat és kész. Szerintem egy kicsit nagyon is visszataszító viselkedés egy felnőtt embetől. Az hogy mi lesz a gyerekeikkel, vagy esetleg hogy viselnék a rokonok az persze kit érdekel, nekik sz@r volt és kész. OMFG