• vili 27
  #2171
  A következő a meglátásom :

  Abban biztos vagyok hogy úszott a negyedik helyünk. Én nem vagyok az a fajta aki lemondja az ellenfelét, inkább tisztelem.
  Az igazat megvallva ki merem mondani hogy az arsenal játéka és hozzáállása alapján jobban meg is érdemlik a bl selejtezőt. Néhány meccsüket láttam csak, de java részben jól és kiegyensúlyozottan játszottak. A támadó játékuk előtt le a kalappal, azelőtt meg főképp hogy amit a második félidőben művelnek az valami hihetetlen.

  Visszatérve ránk. Nem végeztünk rossz helyen ezzel az ötödik hellyel. A körülmények sajnos megint úgy alakították hogy ne legyen benne örömünk. Én nem reménykedem az utolsó fordulóban. Ha a ncastle játékosai is olyan bohócok mint Pina Pardew akkor simán megkapják tőlük tálcán a 3pontot.

  Hol csesztük el ? Kövezzetek meg, de AVB annyit hozott ki a csapatunkból amit szerintem bármelyikünk kihozott volna ha a kispadon ülünk. Oké hogy jó hangulatot teremtett a fiúk közt, de a tavalyihoz képest nem láttam semmi fejlődést.
  Az egész idényben alig tudtuk kihasználni Lennon gyorsaságát. Végig egy emberre játszott az egész csapat. Hudd akkorát fejlődött visszafelé amin valahogy nem is csodálkozom. BAE és Walker a széleken gyermeteg hibákat követnek el amikből az ellenfél életveszélyes támadásokat, gólokat teremt. A togóit nem is említem. Ha nincs az utolsó két meccs, tényleg szóba nem hozom.

  Amit tapasztaltam végig az a tavalyi szezonban is látott ötlettelen foci. Végig passzolgattunk az ellenfél 16-osánál több órát úgy a szezonban hogy még csak helyzetecskét sem hoztunk ki belőle.

  Parker, BAE, Hudd, Adebayor, ennek a 4embernek egyértelműen távoznia kell ha kicsit is komolyan gondolja a vezetőség a BL szereplést jövőre.

  A teljesítményünkhöz képest még az ötödik hely sem megérdemelt. Voltak jó meccseink, de ez kevés.