Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
  • SZU
    Ne csak nézz, olvass is. Neked semmit nem jelent, hogy az x szigeten kivégeztek mittom én 50.000 civilt a japán katonák. De erről SEM szólnak a történetek, sem hírek. Arról sem, hogy olasz katonákat tapostattak tankokkal halálra az amerikaiak. Arról sem, hogy jugó partizánok kiheréltek és megvakítottak egy német helyőrséget, arról is elvétve, hogy cserében az akt. falu minden férfi tagját felkoncolták.

Szelektív a látásod? Qrva sok mindenről nem írnak, pedig megtörtént. Szomorú, ami velük történt, ami a 40.000 magyarral történt.
    TE csak ezt látod: "na de az kit érdekel hiszen nem zsidók voltak. " A f*szt csak azért, mert zsidók voltak. Azért mert belőlük közel 6.000.000-t öltek meg, s ez egy olyan szám, ami még a töri könyvben is szerepel. Én csak azt írtam, hogy nem írhatnak le egy normál történelem könyvben minden egyes gyilkosságot ember!

Olvasd el még egyszer TE mit írtál, és hogy ÉN mit válaszoltam erre. Nem azt mondtam, hogy fitymarudi 40K magyar halt meg, akkó nem is érdekel ENGEM, mert nem 6 számjegyű!