• Renz
    Sajnos az általag említett fogalmakról (pre marketing, pre sale, stb) halvány lila fogalma sincs dzsoni fiúnak. Nála csak a fikázás és a hájpolás megy. Nála egy technikai összehasonlítás így nézne ki:
    ps3 - szuperistenmegaatomgép
    xbox és minden más - szar
    Egyszerűen képtelen normális szavakat normális mondatokká összefűzni úgy, hogy abból egy értelmes szöveg legyen. Én nem mondom, hogy egy újságírónak ne legyen magánvéleménye, mert az lehetetlen, de ha már valamit leszaroz, akkor azt indokolja meg észérvekkel és ne azzal a sok baromsággal, amivel képes lenne lexikon méretű könyvet megtölteni. Ahhoz meg pláne nem tudom hogy jön valaki, hogy "pár igzes kis sulinetes nyomoronc"-nak hívjon is bárkit. Nagyon szívesen találkoznék ezzel a figurával, hogy a való életben is ekkora-e a szája, vagy csak itt éli ki a kisebbségi komplexusát.

Az xbox vs. ps(akármennyi) vitához még annyit, hogy szinte minden xbox-os tulajdonosa volt(de legalábbis játszott) ps(akármennyi)-vel, ellentétben a $ony tulajdonosokkal, akiknek a java azt sem tudja, hogy hogy néz ki.
    Természetesen az xbox táborban is vannak hasonló arcok, de a közelébe nem érnek ennek a nagyfiúnak. Bár sacc/kb csókolommal köszönhetne nekem. A szörnyű az, hogy a sok bolond(velem együtt) nem tudja megállni, hogy ne válaszoljon, dehát ezt nehezen viseli még a legtürelmesebb ember is.