• hunbasser
    #75
    pff...hát igen,az x-aktás elméleteid nem nagyon jöttek be.
    mondjuk írhattam volna,h kurvára nincs igazad,mert én az elején már gondoltam h hülyeség az egész,csak most mondanád,h persze,mert h nem jött be az elméleted,és azért mondom.
    a vb-n mindig van úgy 5-6 csapat aki esélyes,és a többi pedig kijelöl egy célt.
    persze ezt is az erőviszonyokhoz mérik,vannak,akik megelégednek,ha pontot szereznek,vagy egyszer győznek,vannak akiknek a 16ba jutás a minimum,van aki az elődöntőig szeretne menetelni,és van,aki meg is szeretné nyerni a vb-t.
    brazíliának kötelező lett volna megnyerni a vb-t,mert akkora a nyomás rajtuk,elvárja brazília népe,h megszerezzék a vb címet.
    a németeknek szintúgy,hisz otthon vannak.a franciáknak pedig mutatniuk kell vmit,h kiengeszteljék a szurkolóikat a 2002ben elért eredmény miatt,és a mostani csoportmeccsek miatt is.
    egy vb-t nem lehet lezsírozni,azért nem,mert a fifa sok-sok emberből áll,és a fifa nem lenne fifa,ha csak úgy le lehetne zsírozni egy-egy vb-t.
    ya,h a csapatokat fizetik le?az is hülyeség,mert a fifa mindenhol ott szaglászik,és kiderül.sőt látszik is egy csapaton,ha le vannak fizetve,sőt az egész meccsen láűtszik,ha az meg van bundázva.
    talán ilyet utoljára 98-ban láthattunk a döntőben,ott szokatlanul szarok voltak a brazilok.inkább azt fejtsd meg:ott a brazilok nagymellénnyel mentek ki(ami egy vb-n döntőn szinte kizárt),vagy pedig egyszerűen meg lett bundázva a meccs??