• ZilogR
    #51
    Ha pedig nem, akkor azt mondom, hogy olvasták az SG-n és leállították az egészet. A pénzt újraosztják, megkeresik a reklámszakembert (aki valószínűleg erősen frusztrálva volt a munkahelyén és mintegy "bosszúból" építette ezeket az elemeket be a reklámokba, hogy felhívja a világ figyelmét, milyen piszkos ügyletek mennek a háttérben) és megkérik szépen, hogy családostul költözzön egy nyugis tengerparti házba, ahol cséreket látni az ablakokból és csak a csend morajlik.

    Amúgy a brazilok meg se moccantak a meccsen, egy rakás sz@r volt a játékuk. És tényleg elhízott banda. Még a himnuszt se bírják végigállni, inkább nyalakodnak. Csalódtam a játékukban, de inkább abban, ahogy nem tettek meg mindent a győzelemért. Áhh, de minek is melózni, ha le van osztva a zsé...

    Azért a nézettség valszeg nagy úr. Biztosan szerepet játszott a bevétel növelésében, hogy döntetlen esetén legyen meg a 2x15perc. Még olyan tisztességesnek is tűnik a játék szempontjából.

    Egy megtörtént eset az egyik magyar 88-104MHz tartományban fogható rádióadóval kapcsolatban: Volt valami vetélkedőjük, verset kellett írni megadott két szóval, SMS-ben elküldeni és kérni egy számot. Belefáradva a vizsgaidőszakba, összedobtunk egy kis versikét (asszem a "szőlő" és "megabuli" szavaknak kellett szerepelni - és volt egy olyan verssor benne, hogy "...szeretlek én is meg a bulimiás csajom is", a kért szám pedig egy Nirvana szám volt).

    A vers korrekt volt, de szegény szerkesztő bácsi nem tudott mit kezdeni efféle szóviccekkel, hogy a Nirvana-ról ne is beszéljünk. Kb. öt-tíz perc múlva jött egy betelefonáló srác, akinek NEM olvasták fel a "költeményét" és mégis kérhetett egy számot, ami a mi Nirvana-nk volt és a műsorvezető néni hozzátette, hogy "rendben, bár nem a mi stílusunk, stb, stb, ejnye-bejnye, de azért lejátszuk..."

    Na, ennyit a médiáról. "Cirkuszt és kenyeret!" - erre gondoljon mindenki, aki a VB és más műsorok bűvöletében él. (Alig várom a szerdát... :P )


    -=ZR=-