• Normal

Helló. :)

Normal: Térlátás nem javul.

De. Játszok ilyenekkel egy ideje, és fejben fel tudom építeni a környezetem, úgy, hogy nem látom, ha egyszer körbejárok egy helyet, mintig tudom, hol vagyok, és hogy lehet egyik pontról a másikra eljutni. Lehet, hogy a pontos neve nem térlátás, hanem belső, háromdimenziós személyközpontú vizualizáció, de az esetemben megtörtént, és mások is kijelentették ismerőseim közül.
    Most a tényekkel állnál ellentétes álláspontra? :)

Koncentrációban van igazság, bár nem tudom, mennyire tudod hasznosítani. Ebbe nem akarok belekötni.
    +++
    Amennyire az egy dologban való azonosulást, feloldódást, eggyéválást lehet. Példának okáért csocsó, szex, tanulás.

Reakcióidő marhaság. Precíziós mozgáskoordináció fejlődik az egérrángatástól. A reakcióidőd sosem fog fejlődni így, csak a sajátod idomul a játék sebességéhez/elvárásaihoz (képességadaptáció).
    +++
    A reakcióidő a játékhoz idomul, aztán feljebb rakom a nehézséget, a sebességet, az ellenfelek számát, és ahhoz idomul, és így tovább, míg egyre nehezebb játékokkal is könnyedén tudok játszani.
    Mert ugye a súlyemeléstől se nő az erőd, csak a súlyokhoz idomul. :P

A precíziós mozgáskoordinációról annyit, hogy esetlen, és béna mozgású voltam, míg nem jártam kardozni, tai-chire, harcművészkedni, táncolni, hiába nyúztam a gépet.

Igazam van. Jessz. Véged. :P