• psishock
    1. Lusták? Ha előttem van az ékezetes betű, mivel fáradtságosabb leírni, hogy öröm, mint azt, hogy orom? Kevesebb billenytíűt kell lenyomni? Nagyon nem...
    Há érted, nem szokott az ember a magyar billenytyûkiosztáshoz a tasztin, nehezére esik "fáradni" amig rájön hogy melyik betû hol van (titkárnőszindróma) a keze autómatikusan a default angol karakter felé mozog. (mondjuk ő, ö, ó, o estében az o felé.) mellesleg én is többet beszélek angolul mind magyarul, nehezemre esik ezeket hozzátanulni a gépelési reflexemhez (gondolj bele ha valakinek még magyar billenytyûzete sincs, vakon kell keresgetnie :), de ott az ascii, és az mindég ott van.

2. Nincs magyar taszta. Miért nincs? He?:)
    Mittomén :D Nem kapható az országában, nincs kedve átugorni magyarba, hogy vegyen :D

Mellesleg azt sem tudom, mi az az ascii:)
    ya xD

3. Mit kell azon installálni? Amikor telepít a windows, beállítom, hogy magyar billentyűkiosztást kérek? Nagy tudás... biztos LINUX meg egyéb alá sem kér dpilomát az ékezetek beállítása.
    sokan nem telepítik a windows, hanem úgy kapják a gépet. sokan nem tudják mi az a control panel.... a másik részről meg én eccerûen nem szeretem ha lent a tálcán ott kuksol egy EN vagy HU gomb, ritkán használnám arra a kevésre meg ascii. :D

4. Megint csak a lustaságnál tartunk. Mitől gyorsabb? Kevesebb leütés? Még mindig nagyon nem...
    Lásd az 1. pontot ott kifejtettem, hogy értem.

5. Én is megértem, de azért bosszantó. Gondolom, megérted te is, ha füttyentenek neked, meg ha azt mondják, hogy "gyere ide", de azért utóbbit szívesebben hallod.
    Ezért is mondtam, hogy "mások előtt" nem parasztkodom (kálcsr), odaírom nekik rendesen ahogy kell, és megpróbálom minél kevesebb hibával.