Morden23#53
Tinman: én nagyon imádom pl. a Civ sorozatot, most éppen a 4-ik részével játszadozom, ha engedi az időm. Én MILLIÓKAT öltem már meg:)
Amúgy az értékelésed teljesen jogos. Annyi különbséggel, hogy szét kell választani a közveszélyes pszichopatát, és az önveszélyes szociopatát. Aki csak játszik a csajok seggének bámulása helyett, előbb-utóbb (hacsak nem marad egész életében burokban, ami azért nem megy) előbb-utóbb pofán fogja csapni az élet. Ilyenkor alakulnak ki az igazi szuicid mániás depressziósok.
A másik oldal, a macskát benzinnel felgyújtó fickók már neccesebb téma. És még mondják, hogy a számítógépjáték-függőség csak csendes, magányos őrület:( Amúgy egyetértek veled.
Normal: Térlátás nem javul. Ha van grafikus ismerősöd, majd elmagyarázza a háromdimenziós objektumok elkülönítését és a grafikusan indukált mélységleképzést. Ha van fotós ismerősöd, ő meg elmondja, miből áll a valódi térlátás.
Koncentrációban van igazság, bár nem tudom, mennyire tudod hasznosítani. Ebbe nem akarok belekötni.
Reakcióidő marhaság. Precíziós mozgáskoordináció fejlődik az egérrángatástól. A reakcióidőd sosem fog fejlődni így, csak a sajátod idomul a játék sebességéhez/elvárásaihoz (képességadaptáció).