Azért van még hova fejlődni a játéknak. Észrevettétek például, hogy a kapus nem igen szokott lábbal védeni? Szinte mindig vetődni akar és kézzel megfogni vagy elütni a labdát. Tegnap olyan gólt kaptam emiatt, hogy a kapu mellett majdnem az alapvonalról oldalt nyomtak egy lapos passzot. A labda lassan gurult el a kapu előtt 5 centire a kapusomtól, és az csak görnyedten nézte, esze ágában sem volt belerúgni egyet hogy tisztázzon, persze a másik saroknál jött egy csatár és bepöckölte.
A lapos lövésekre is folyton vetődik, és általában esés közben így pont bemegy a hóna alatt a labda.
Más. Tud valaki linket, ahonnan működőképes spanyol/portugál kommentárt tudnék beheggeszteni? Próbálkoztam, hogy leszedtem olyan verziójú big fájlokat, ahol ezek benne voltak, kitömörítettem a szükséges 5 db fájlt belőlük, rna.ini-be betettem, de amikor a beállításoknál rámegyek a spanyolra, kifagy a játék. Egyedül a svéd sikerült, de az is a meccs alatt 5 perc után elnémult, gondolom valami olyat akart mondani a script szerint, ami ebben nem szerepelt és onnantól kész. Vagy lehet, hogy a patch belepiszkálna ezekbe a big fájlokba is, és fel kéne tennem egy full spanyol verziót, megpeccselni, és utána kiszedni a fájlokat belőle?