Látom nem olvastad el a hozzászólásomat, vagy csak nagy nevekkel akarsz játszani.
Nem akarlak megbántani, de ha hosszútávra tervezel maximum csak egy kis élvezeti értékük van.
Rengeteg pénzt kidobsz az ablakon egy-két nagy névért, miközben gép által generált senkiket vagy másokat meg tudnál venni abból a pénzből.
Az átigazolási időszak meg ilyen, ezt szokd meg.
Ha magas a tárgyalód szintje az jó, de nehogy azt hidd, hogy egy jó csapat könnyen megválik a jó játékosától.
nézni kell az előzményeket hogy miket kommenteznek.
A vizuális mód meg arra jó, hogyha nálad gyengébb (statisztikailag) gyengébb csapat ellen játszól, tehát jó az összhangod, támadásod stb. akkor ezzel gyorsan le tudod nyomni a meccseket. De át is tudsz benne váltani rendes játékra.
Arra pedig készülj fel, hogy a kupákban ált. a leggyengébb csapattal is keményeket kell küzdened.
Pl.:
Játszottunk többen kieséses nemzeti bajnokságot, ugye itt számít a játékos tudása, de majd meglátod hogy nem annyira.
Haverom Angliával nyomta én Kínával. Kivertem 2-3-szor. Mikor sima meccset játszottunk akkor meg sorra kikaptam.
Átigazolásnál pedig ahogy már mondtam, érdemesebb ha posztra keresel adott tulajdonságra, adott értékkel belőtt embereket. Még ha nincs is neve, akkor is lehet jó játékos.