10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Dexantreal
    Valami hihetetlen szar fos az átigazolási piac!!!!
    Annyira, de annyira, de annyira, de naaagggggyyyyon felbaszta agyam tegnap, hgy... grrrrrrrrr!!!!
    Elmentettem és csináltam egy új mentést, ahol átigazolási időszak alatt nyugodtan próbálkozhatok.
    Mivel nem nagyon tudok jó játékosokat, ezért közvetlen szabadrúgás vagy mibe mentem, szal úgy tettem, mintha nyomni akarnék egy meccset. Néztem a neves ligákat, F.A, olasz, spanyol, még portugál, meg nagyjából mindet, aztán, ha találtam 85-ös, vagy nagyobb overálú játékost, felírtam egy kis papírra.
    Két oszlopba szedtem a papírt és tele írtam a nagy nevekkel, mint Lampard, Terry, Gerrard, Hargreaves, Lúció, Makaay, Ballack, Lehmann, Metzelder, Tamudo is, meg még sok játékost felvéstem a papírra.
    No, nagy sebbel-lobbal visszatöltöm a próba mentésem, be átigazolási piacra és keresgélek. Ebből kirostáltam legalább az 50%-át, ami a papíron volt, mert 2012-re vagy visszavonultak, vagy nem tudom hova tűntek.
    Kiválasztottam Metzeldert 11 millióért a Bayern Münchentől a 87-es overáljával, mellé Terryt, aki 90-es overálú. Meg kell erősíteni a védelmet Richards távozása után, ezen a véleményen voltam. Középppályások se rosszak, de nem nagyon van klasszis, gondoltam Lampard megteszi a maga 9 millás alap értékével, mármint átigazolási összeg.
    Elsőre nem sikerült alapon megvenni őket, aztán lenyomtam közben valami COlthust vagy nem tudom milyen csapat ellen a meccset lol és 2-0-ra nyertem.
    Nah, visszatöltöttem - ja és a Liverpool lejátszott a pályáról és kiestem a Liga kupából, de ezt annyira utálom! Máskor szarrá verem őket is, vagy második, harmadik alkalomnál sikerül, de néha olyan geci a gép, hogy hihetetlen! Aztán tök bevépézi magát (rpg oldalakon használt kifejezés, ahol is a karakter mindennek ellenáll, semmi sem sebzi meg és így tovább. Gondolom így értitek) és leradírozz a pályáról. Olyan ideg lettem emiatt is! - és megpróbáltam ismét, pár százezerrel feljebb nyomni a zsét, vizuális izével vizuáltam a meccset és a cé betűs csapat - ha haza értem, meglesem a nevét - levert 2-0-ra!
    Akit én simán verek rendes meccsen, most vizuálisan lever!!!!!
    Ekkora...............
    Hol itt a logika????? Ilyenekre mondom, hogy szar bugos, gecizős tud lenni a Fifa és emiatt rohadt idegesítő, de emellett nagyon jó játék.
    Szal, harmadszorra visszatöltöttem, megint elver a cé betűs csapat, kit érdekel, de felnyomtam két millával a három játékos fizetését - egyébként eredetileg Terry helyett mást akartam, de elfelejtettem a nevét sajna -, szal 11 helyett 13, 9 helyett 11, 17 helyett 21 és így se!!!!
    Kész vagyok.
    Mentések megvannak - még a játékosok eladása előttről is, meg az utániról is -, úgy, hogy baj nincs, de az átigazolással nagyon is van!
    Pls segítsetek, nem értem miért nem akarja a gép ennyiért átpasszolni nekem a játékosokat.
    Annnyira, de annyira mérges lettem, hogy még az se érdekelt, hogy CoD2 multiban a 21st szerverén ctf-nél a szar orosz pálya van a downtown. Felmentem és életem legjobb statját nyújtottam 22/10-el.
    Lol, volt olyan, hogy egymás után négy némettet is leszedtem, mert orosz voltam és lehetett alúl látni, ahol kiírja, hogy ki kit lő le, hogy, csak az én nevem volt szinte kiírva lol.
    Szal nagyon ideges voltam és a CoD2-ben levezettem valamennyire feszültségem, oszt elmentem Amerikai pite 1-t nézni nosztalgiából és háromkor fejeztem be a bál előtti résznél, majd ma folytatom. Talán. Láttam már, csak nosztalgiából.
    Egyébként 21st szerverén néztek is a többiek mi van, nem is csodálom, nem nagyon komálom azt az orosz pályát, de az idegeskedés meg az egész szarság kihozta belőlem a legjobbat. Nagannal aprítottam a népet.
    Szóval tudom, hogy hosszú, sőt, szerintem nagyon hosszú a hsz, de könyörgöm olvassátok el és pls segítsetek nekem!
    Előre is nagyon thanks!