Normális kijelzőt meg használható webböngészőt kell rakni a telefonra és kész. Én P900-on olyan kényelmesen SG-zek Opera Minivel, hogy csak na. (mondjuk ebben az SG készítői is szerepet játszanak, mert nagyon okosan van felépítve az oldal, pl a fórumban a bal oldali menü eltűnik ha bemegyek egy topicba és nem kell mindig végiggörgetni)
A SE gyári böngészője elég silány, az csak wapra jó, de tényleg vannak olyan progik a telefonra amik szépen átgyúrják az 1024-re optimalizált oldalakat is. Flash plugint én még nem láttam sajnos, csak flash animáció lejátszót, pedig Honfoglalózni milyen jó lenne telefonon.
Az kell még, hogy a csodamobilos vérpistikék a netre szabaduljanak :| A mobiltelefon telefonálásra, esetleg sms küldésre való. Ha internetezni akar, vegyen laptopot.
Már bocs, de ez rettentően begyöpösödött hozzáállás. Én lassan többet netezek telefonon (mondjuk a P900 inkább PDA de akkor is mobil) mint PC-n, nem hülyeség mondjuk vonaton, vagy munkahelyen ha nincs meló. Egy laptopot meg hadd' ne cipeljek magammal minden nap.