A Diablo nagyons is RPG, csak lehet hogy nem a te mexokott "paper'n pen" vagy "D&D" Stílusra épül, hanem "Hack'n Slash"-re ami szintén nagyon élvezhető, lehet, hogy neked speciel nem, de hidd el rengeteteg fan-ja van.
Fallout 1 => 97, Fallout 2 => 98, BOS => 2001, szerintem ezek még 10 éven belül vannak, na de ok, legyenek csak a 2000+ os játékok, ott is lehet bőven válogatni.
az "egyik" szót még amikor írtam a hozzászólást nem láttam, de lehete hogy csak én bénáztam el... másnem ezután teszek egy copy-paste másolatot is a cikkekről, hogy össze lehessen hasonlítani ha már nem szeretik a "szerkesztve" szócskát használni. Mindegy nem is olyan fontos.
Persze hogy voltak, ott vannak pl a: "Star Wars - Knights of the Old Republic" szériák vagy a "Dungeon Siege" szériák, hogy a kisebbeket már ne is említsem (mellesleg azok is nagyon szórakoztatóak voltak).
Szerintem nem kell mindent a BG-hez hasonlítani/összevetni persze, hogy nagyszerû RPG volt de létezik más út is a boldogsághoz. Ha minden ugyan arra a kaptafára menne akkor lenne csak igazán unalmas szerintem. (szerencsére nem így van)
Malosh: xD igen Deekin egy nagyon őrült gyík volt és persze nagyszerû support karakter. Mindég is imádtam amikor a bárdszülött ;) fölpumpálta az amúgy is kegyetlen tápos Black Guard-om statjait.