• Herr Lehrer
    Undorító hogy manapság már az a szégyen ha hetero vagyok.Mindenhol reklámozzák,felvonulásokat csinálnak és kurva büszkék rá hogy ők buzik.Az utca közepén nyalják egymást,buziporbófilmeket gyártanak,bemennek a ValóVilág című szemétbe és ott buziskodnak.és ha leszólják őket akkor jön a duma hogy "ez természetes dolog".Hát elnézést a kifejezésért,de egy nagy lófaszt természetes.A természetes az férfi+nő,így tud az ember szaporodni,mégha nem is minden dugásnál az a cél.De BIOLÓGIAILAG természetes dolog hogy férfi+nő.Az egy más dolog hogy be-be csusszanik néha egykis genetikai hiba de ez kurvára nem természetes.Ez BETEGSÉG ami ellen küzdeni kéne,keresni kéne az ellenszerét,szerintem csak kicsit bele kéne nyúlni a hormonokba és pár évtizeden belül ki lehetne írtani ezt a BETEGSÉGET.(most lehet hogy hülyeséget mondtam de ez csak saját vélemény,sry)na persze a divatbuzikon ez se segít,azokat csak simán le kéne lőni.De ehelyett mi van?REKLÁMOZZÁK!TERJESZTIK!Legyél te is buzi!!Mindenki legyen buzi mert most ez a menő és az olyan jó,pff háyinger.
    Én nem vagyok ilyen konzervatív gyerek,iszok is,néha cigizek is meg ilyenek,de van egy határ amit egyszerűen nem lép át az ember!!És egymás seggbekúrása már bőven túlmegy ezen a határon...