BiroAndras#92
"punnyadt kis suttyó. kívánom, hogy élj végig egy aratást árnyék nélkül 45 fokban."
???
Ja értem, magyarnak tetszik lenni. Dögöljön meg a szomszéd tehene, mi?
"tipikus elkényelmesedett klímás banda."
A kényelmesség és az értelmetlen szenvedés mellőzése közt van némi különbség.
"aztán meg lehet nyavajogni, mert az első náthától mindenki azonnal halálos beteg lesz."
Nem szoktam beteg lenni.
"én meg végigépítkeztem egy 40 fokos nyarat és még mindig élek."
Egészségedre.
"pedig a kocsimban nincsen klíma és otthon se. csak egyszerűen nem szoktattam magam hozzá."
Én se szoktattam magam hozzá, mivel hogy életem legnagyobb részében nem is láttam klímát. Az ember gyárilag nem érzi magát jól ilyen melegben, meg persze egyéntől is függ. Én pl. a meleget nehezen viselem, viszont a hideget meg jól.
Szóval minek szenvedni, ha van egyszerű és olcsó megoldás?
"Inkább cibálja a meleg szél a fejemet, és inkább izzadjak nyáron, mint nyámnyila klímás nyunyóka legyek a szép új autómban. ha ingyen lenne se kellene a klíma az autómba."
Egészségedre. De mielőtt véglegesen döntessz, próbálj ki egy jó kis pesti dugót a tűző napon, 40 fokban állva, úgy hogy a melletted álló busz hűtője pont rád fújja a meleget. Miközben ülhetnél kellemes 20 fokban is. Hihetetlen, mennyivel türelmesebben viseli az ember a dugókat, ha közben nem kell megfőnie.
"ja és az én autómban az ablakot is kézzel kell letekerni. nekem nem derogál megmozdulni...."
Hát, ha neked ez jó, akkor egészségedre. Én jobban szeretem ha nem foglalja le vezetés közben a kezemet és a figyelmemet az ablak tekergetése.