• Roman
    hát nekem ebben a szobában elég szar.. egyrészt ez a legmelegebb szoba az egész lakásban másrészt meg a spórolás jegyében (torrent) a gépet soha nem kapcsolom ki... :D

de a legjobb a muter... beszereltetett 3 klimát, ebbe a szobába is egyet, aztán nem engedi használni.. éjszakára bekapcsolom legalább aludni had aludjak nyugodtan.. most nins kapcsolva, csak ablak van nyitva, délután hűvösebb van itt azért.. most van itt kb. 25 fok..

de én utálom a meleget, a hideget viszont nem... mer bazme vagy -10 fokban, az egyrészt eleve nem hideg, másrészt ha fáznál, akkor felveszel egy dzsekit.. (most lehet hülyén hangzok, magamból indultam ki..) de nyáron meg őrültségnek tartom azt, hogy én ott kinnt mászkáljak... az aszfalt olyan forró hogy szétégeti a cipőtalpat.. :D a fejem meg izzik... szar ez így az egész..

ráadásul ez a szar időjárás az f1-et is negatívan befolyásolja... a 90-es években meg 2000-ben rengeteg esős verseny volt.. mostanában meg egy sem, ami azért baj, mert lonzi utálja az esőt, míg a Mester ott mutatja meg legjobban, ki az úr szar kocsiban... De a mai f1 egy bohóckodás :P állítsátok vissza a 2000-es szabályokat, vagy akármi, de ez így szar...

egyébként a csaj a képen jó.. addig legyen kint, amíg nem lesz szép színe aztán jöjjön be oszt nyomjon le egyet...