IStexI#22
Én nem értek a fotózáshoz (annyira mint amennyire 1esek értenek) de a cikk kapcsán tanácsot kérnék mivel teccik ez a gép és vásárlása előtt állok! Az első szempont, hogy jobb legyen a gép mint a Fuji s7000es... A gép nem az enyém de ezt ismerem és mivel sajátot akarok ezért ennél nyilván jobbat akarok. A másik nagy kérdés nálam is ez a canon vagy 1 belépő szintű dslr... Ami nekem számít 1 dslr-nél a kompaktokkal szemeben a gyors fókusz és a minimális képzaj! A kompaktok mellett az ár szól és a kihajtható kijelző (ez nekem elég fontos lenne és dslr-be ezt csak elég drágán kapnám meg (250+ E330) amit nekem már nagyon ér meg). Ha lecsupaszítom az igényeimet akkor oda lyukdok ki, hogy 1 nikon d70 (ami még beleférne a keretebe) képzaja és fókuszgyorsasága megér-e annyit, hogy beáldozzam az S3 kihajtható kijelzőjét? Még 1xerűbben: érezhetően mennyivel termel kevesebb képzajt 1 d70 és mennyivel gyorsabb 1 kép elkészítési ideje? Mert ha 0,3 sec és nem sokkal kevesebb a képzaja akkor maradok inkább az S3-nál és élvezem a komfortot:)