• irkab1rka
    #17
    "egyrészt a Microsoft belső fejlődését, véleményének (félelmének) megszilárdulását, miszerint a Linux belátható időn belül nem tűnik el," ezt csak a sales-ek állitották megtévesztésből. Pontosnan tudták, hogy mi a téma.

    Szombi: a deklarativ programozás nem életképes az IT piacon, ezért nem terjed. Nincs rá hardware, nincs rá képzett mérnök, és nem elég buzzword a kereskedőknek.

    BlackRose: hehe, megint egy 10 pontos hozzászólás. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy zsenikkel a hülye is le tudná szállítani a terméket. Az a művészet, hogy ennyi hozzá nem értő ember is képes összerakni valamit, ami mégis működik, és olyan ember adja el, akinek fogalma sincs arról, hogy mi ez, de a profit mégis megvan.

    turul16: gondolom, te még a felsőoktatás elején-maxközepén vagy.

    Caro: "Én C-ben is egy képet egyetlen utasítással tudok betölteni" gratulálok, javaslom a pythont/html-t, mint életpályát. Esetleg egész tűrhető rendszergazda lennél. Majd csináltass egy "#bash powaaa!!" feliratú pólót. Nem az a baj a hozzászólásoddal, hogy tapasztalatlan ember véleménye, olyannal tele van a fórum. Az a baj vele, hogy bődületesen fogalmad nincs a programozásról, viszont a szád nagy. Ezért leszel te rendszergazda.
    :)))