• NEXUS6
    #18
    A helyzet azért bonyisabb.
    Amcsinak és a nyugatnak manapság már nem sok jövedelmező ágazata maradt. Csak a szolgáltatás, a média, meg ilyenek. Ezért kerít mindenki ekkora feneket ennek a letöltősdinek.
    A postások miért nem zaklatnak, hogy nem levelezek, hanem emilezek, vagy az 576 újságírói, miért nem küldik rám a kommanddósokat, mert a netről szerzem be a híreket a legújabb anyagokról? Annyi a különbség, hogy a kiadóknak sokkal több pénzük és ügyvédjük van és így tudnak ilyen hülyeségekkel foglalkozni.

    Sajna a kormányok liberlizáció jegyében túlságosan szabdra engedték a vállalatokat. Az eredmény az érdekvédelmi szervezetek szinte teljes elsorvadása. Miközben a cégek átmennek Kínába ugyan úgy betesznek az itteni és az ottani munkásoknak. Az ottaniak nem kapják meg azt amit itt megkapnának, az itteniek, nos ők meg semmit nem kapnak. Miközben a cégek nemzetköziek, addig az érdekvédelem megáll a határon.
    A Kínai kommunista párt meg röhög markába.

    Ezért a kínaiakat szídni, meg kikiáltani őket hamisítónak eléggé árnyékra vetődésnek tűnik. A Levonó PC tán csak nem hamisítvány?