• gakoska
    #90
    ha már az xp-t is megvettem volna, akkor megvenném a vistát is. de most inkább ne menjünk bele a legális-illegális vitába, mert annak nem itt van a helye. egyébként bevallom, nem legálisak a programjaim. viszont ha olcsóbb lenne, vagy több pénzem lenne, akkor legális lenne a windowsom minimum. de a mai magyar fizetések és szoftverárak sajnos nincsenek olyan szinten, hogy minden szoftvert megvehessek. ja és asszem van vmi felsőoktatásban tanulóknak nagyon olcsón windows (+talán office is), szóval ha igen, akkor legális lesz a vistám jövőre.

    azon meg kár vitázni, hogy egy oprendszer megéri-e az árát, mert mivel nincs más választási lehetőség, muszáj azt használni (megvenni).
    viszont az lenne az igazi, ha a régi tényleg eredeti 3.1-es windózomat, ami még floppykon van (a mai napig megvan), upgradelni lehetett volna 95-re, aztán 98-ra, majd 2000-re vagy millenniumra, aztán xp-re, és most vistára. viszont mivel ezt nem lehet, legalább normális terméktámogatást kéne nyújtania a MS-nak a régiekhez is, ugyanolyat, mint az épp aktuálishoz.

    persze mondhatod, hogy mit pofázok itt, amikor nekem 3 órába telik a váltás xp-ről vistára (amíg letöltöm) másnak meg 1 hónapnyi kemény munkába... és részbe igazad van ha ezt mondod.
    de én csak annyit mondok neked, hogy használj xp-t addig, amíg akarsz, én váltani fogok, ha jó lesz, akkor használni fogom, ha szar lesz, jöhet vissza az xp még egy évre.