• Sanyix
    Én a lejátszókra értettem, de ezt le is írtam párszor, szóval nincs értelme kiforgatni a szavaimat :)
    Ha állandóan szól miért kell fogdosni, látni? Mintha azt említetted volna, hogy vakon is tudod kezelni. Tehát mégsem? :D Én is sokat hallgatok zenét, de nemkell állandóan fogdosnom a lejátszót, sőt nézni se. Merthogy a kiválasztott albumot lejátsza egészben, és ha vége ugrik a következőre, számokat léptetni meg ránézés nélkül is tudom, csak hangerőállításkor, más album kiválasztásakor, kikapcsoláskor kell nyomkodni.
    De te biztos szereted a nyakadban lóbálni az ipodod, mert az menő, és mutatja, hogy húde sok pénzed van, és emiatt az embereknek is biztos nagyon jók az első benyomásaik rólad :DD
    Amúgy ha nem tűnt volna fel, az ócsóság nem függ a designtől, vehetsz olyan lejátszót ami sokkal többet tud mint a tiéd, de ronda. Vehetsz szépet ami sz@rt se tud, és vehetsz sok pénzért ami mindkettőben jó. De normális embernek ilyen elektronikai cuccoknál a tudás számít, és leszarja hogy néz ki, mert nem egy ilyesmi eszköz kinézetére gerjed, hanem inkább egy jó nőre :D és ha körülnézel egy buszon, vagy villamoson, egy csomó embernek ott van a fülébe a füles, de a lejátszót nem látni. Látod mennyi hülye van aki nem mutogatja a lejátszóját? És nem is költ többtízezerrel többet rá csak mert dizájnos? :D

Ajánlom figyelmedbe Yv@n mechanikus kávédarálóját, gravírozott almácskával az oldalán, az is tök dizájnos biztos :)