• Mice
    "Én úgy szoktam szinkronizálni, hogy benyomom az usb-be, és total commanderrel, átmásolgatom rá amit kell (de mással is csinálhatnám, de szeretem a total commandert :D ) igaz, csak 2,5 mega/sec sebességgel megy a feltöltés, de nem vészes."
    magyarul: zenefeltöltés, de nem ez volt a kérdés amire kérdeztem..., hanem, hogy mi az, hogy "nagyon jó szinkronizációs képesség"
    szerintem ha egy flasht 20k OS felismer és azzal másolsz rá amivel csak akarsz-ergó-> fullkényelem, akkor mi az hogy nagyon jó....

"FW meghajtó? Minek? Normális ember normál vinyót használ, meg dvd-t és cd-t a gépéhez."
    nem én hoztam fel a témát, minek tőlem kérded? btw tudtammal egész korrekt az átviteli tempója, de magam amúgy nem használtam. no nem mintha amúgy 2.0-ás usbvel hosszú idő lenne megtölteni 500 megát...

"Mit kell támogatni a gyártónak? Ja hogy állandóan tönkremegy, meg frissítgetni kell? Használj akkor normális lejátszót, azoknál nem kell ilyen." ismétlem magam, miért nehéz megnézni, hogy kinek a postjára válaszolsz? csak közlöm: én nem cue vagyok, engem rohadtul nem érdekelt a support sose. egy 10k-s eszköztől én azt várom el, hogy működjön mint dzsunka a vizen. mellesleg én még igazi customer support élményben egy genya cégtől sem részesültem...vagy csesznek bármit is támogatni, vagy ha garim is van bmire tetülassúsággal cserélnek le mindent...

Senn-be is van bogyós aminek nagyon kellemes a hangja állítólag...bár nekem mind1 milyen bogyósat nyomok a fülemben nulla hangerőn is mindtől fáj a fülem. én vmiért csak a laposat tom elviselni.

design-nekem elég ha ergómókusak a gombok. nem nyomódnak/ragadnak be, könyen veszem elő/rakom zsebre/akasztom övre. ha ezek teljesülnek nem mindegy hogy hogy néz ki?

Ár per érték aránya meg nem jó, egyáltalán nem.
    hát ja. lehet, hogy a 3giga limites ADSL forgalomkorláton túli díjszabásához képest szépen hangzik (több giga/forint), de hova ez a gigahajszolás amikor 100megába bőven beleférnek az albumok akkor minőségben amit még a whitefülüek is alig találnak zavarónak...