Komolytalan#20
"A valóság kemény, ha felnő az ember, és sűrgeti az idő, és választás elé kerül, vagy a játék, vagy az élet."
Nekem van egy tök jó munkám, menyasszonyomnak szintén, mindketten wowozunk, közös accounton. Legnagyobb karim nekem 60-as, neki 58-as (később kezdte). Ezeken kívül van 2-2 kisebb is mindkettőnknek. Emellett van 1 telkünk, pl hétvégén 1.5 nap telek, fél nap takarítás, főzőcske, esténként WoW. Teljesen jól elvagyunk úgy, hogy ő wowozik én meg olvasok mögötte, max fél szemmel figyelem ahogy játszik vagy fordítva. Foci VB alatt meccseket is szoktunk nézni, már amelyik izgalmasnak néz ki. Hol itt a függőség? Szerintem a WoW - vagy akármi online játék - nem több és nem kevesebb mint egy szórakozási forma. Lehet valaki szenvedélyes kártyás, szenvedélyes bringás, szenvedélyes piás, és lehet szenvedélyes WoW-os is. Meg lehet valaki hobbi kártyás (ja, azt is szoktunk), hobbi bringás, stb is. Bármely szabadidős tevékenység (akár a TV is, lásd "valóságsók"), de akár a munka is okozhat függőséget. Ilyen alapon ne dolgozzon senki se :-P