Nagyon megörültem mikor megláttam, válaszoltál! Javuló tendenciát mutatsz ahoz képest, hogy előszőr csak büntetőpontért könyörgéssel, obszcén a témát mellőző levelekkel reagáltál.
Talán mégsem vagy reménytelen bár a trágár szavakat még most sem sikerült mellőzni. Na nem baj. Nem haragsz, elfogadom, hogy ilyen a szókincsed.
1. Örülök, hogy egyetértünk. A végén még megértjük egymást:)
2. De mondom, mert te írtad, hogy miért írjad kézzel és ebben igazad is van. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a hagyományos módon feladott levél nem zárja ki a gépelt levelet. 12#-re reagáltam.
3. Logikus, de nézz utánna. www.deutschepost.de
4. De sajnos pont ezt csinálod most is. Ebben a pontban is fikázol.
"vita nem arrol szol, hogy a vitapartneremet megsemmisitem, hanem arrol hogy erveibvel szemben erveket hozok fel" így van. Ezért nem értem, hogy miért nem hozol fel érveket ahelyett, hogy megpróbálsz megsemisíteni. Ez utóbbit miért teszed azt sem értem.
5. Olvass vissza! Ebben a pontban nem volt szó digitális bélyegről, inkább a postán való sorbanállás értelméről. #13-asra reagáltam. Egyébként Németországban digitális bélyeggel lehet csomagot feladni.
6. Én nem jöttem a korommal. Oda meg akármit beírhatsz. Meglepődnék ha a te esetedben valós adat lenne. Bár ha belegonolok az a roszabbik eset ha tényleg ennyi vagy.
7. Igen hallottam már online boltokról és azt is tudtam, hogy szállítanak Bp-ről Bp-re. Azért köszönöm. De nem is ez volt a 7. pont lényege.
8. Igazad van ez tényleg kukacoskodás volt:)
9. Nem tudom melyikőnk rendelt többet külföldről. Talán te, talán én. Én megmondom őszintén konkrétan a senditről még nem rendeltem. Mindenképpen meg fogom nézni, köszönöm.
10. Igen ezen kaptad fel a vizet annyira, hogy elfelejtetted miről szól a vita és elindítottad ezt a flamet kettőnk között.:) Na nem baj.
Ne sértődj meg minden szaron akkor tovább élsz. Felesleges ilyenen idegeskedni:)
"eltunt ez vagy az a rendelesuk, hanyan nem szallitanak Mo-ra emiatt, hany olyan magyar online bolt van, ami nbem szallit postan pont emiatt" - Én nem állítottam az ellenkezőjét. Így van. Nem volt egyértelmű mire írtad ezért kérdeztem rá "Miről beszélsz?"
A hozzászólásom második felével meg a másokkal szemben lekezelő stílusodra válaszoltam.
Egyébként meg olvass vissza, hogy te mire reagáltál.